29-07-07

vetloopje in de gietende regen.

Vanmorgen liep de wekker af op een akelig vroeg uur. Tien na zeven. Wie de spreuk 'de morgenstond heeft goud in de mond' heeft uitgevonden verdient een 'kick in the ass'. Toch ben ik opgestaan en na een bezoekje aan de bakker stond ik om acht uur paraat in het Groenhovebos. Inderdaad alweer Groenhove bos, maar dit is de enige plaats waar ik nog een klein beetje beschutting kon vinden tegen de regen die bij momenten met bakken uit de hemel viel. Na precies één uur had ik twee rondjes of tien kilometer afgelegd. £r zaten echt stukken in het parcours waar het slijkploeteren was. Er lag ook een omvergewaaide boom waar je moest onder kruipen. Na die eerste rondjes kwam ik enkele dapppere Torrac-collega's tegen die ook de regen durfden te trotseren. Ik kon enkele kilometers meelopen, maar de afstand begon zijn tol te eisen, en ik moest die 'jonge veulens' laten gaan. Op eigen tempo heb ik dan doorgelopen en na exact 1uur 40 besloot ik de pijp aan Maarten te geven.Nadien ben ik als een verzopen kieken nog een kip aan 't spit gaan bestellen voor vanmiddag. Na een warm bad, een glas cola en een lekker ontbijt ben ik al een beetje gerecupereerd, maar die lange afstanden zijn toch niet evident voor mij. Gisteravond heb ik nog gekeken naar de supercup. Geen leuk avondje. Anderlecht was veel beter dan Club, en dat is nooit een leuke vaststelling voor een Clubsupporter. De verdediging was weer kaas met gaatjes. Hopelijk volgt er snel beterschap in de competitie. Ik heb overigens wel kunnen genieten van het prachtige spel van Boussouffa.

11:02 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

27-07-07

 

Na de heel intensieve training van woensdag en de rustdag de dag nadien stond er vanavond opnieuw een training op het programma. Omdat ik het Groenhovebos wat beu begin te worden (ik ken ondertussen elk boompje, konijntje en eekhoortje persoonlijk) zocht ik eens een andere lokatie op om de beentjes uit te zwieren.Ik koos voor de oude spoorwegbedding tussen Torhout en Oostende. Heel leuk, want je komt er geen auto tegen. Na vijfentwintig minuutjes besloot ik rechtsomkeer te maken, zodat ik bij aankomst iets minder dan 50 minuten heb gelopen. Zondag staat er weer een lange duurloop op het programma, tussen alle andere drukke activiteiten dit weekend. Dat wordt zonder twijfel weer vroeg opstaan. Morgen maken we er een dagje Ninove van. 's namiddags gaan we met de kinderen zwemmen. Ninove heeft een prrachtig en kindvriendelijk zwembad.Nadien kunnen we dan misschien nog de tijdrit in de tour volgen in de cafetaria.

21:15 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-07-07

woensdagavondtraining met Torrac

Maandagavond is Justine thuisgekomen van haar vakantie in Mariakerke. Voor haar zijn het drie mooie dagjes geweest met haar vriendinnetje. Na één nachtje thuis slapen mochten onze pagadders dinsdagavond alweer gaan logeren bij een vriendinnetje. Wij dachten van de gelegenheid gebruik te maken om een gratis concertje mee te pikken. In Roeselare kwam Eva de Roover optreden voor de parkconcerten. Helaas, toen we daar aankwamen zagen we de boodschap al hangen: uitgesteld wegens het noodweer van vorige nacht. Ik had nochtans mijn zwemvliezen en duikbril mee, maar het mocht niet baten...Als Eva-fans waren wij wel wat ontgoocheld. Als alternatief zijn we dan wat gaan drinken. Het gebeurt zelden dat we eens zonder kinderen op stap gaan. Helaas liep de wekker deze morgen veel te vroeg af. Nog zeven werkdagen en dan ben ik weer toe aan een welverdiend verlof. Vandaag stond er een pittige training op het Torrac-programma. Buiten een enorme gekantelde boom viel het nog redelijk mee met ons loopparcours, daar in Groenhovebos. Eerst was er de opwarming.waarin we nog konden fantaseren over de twee hogedrukgebieden van Sabine Haegedoren. Na een intensieve stretching volgden een drietal korte versnellingen. Daaarna waren we klaar voor het zwaardere werk. We moesten ons loopparcours van vijf km afleggen met telkens afwisselend een stuk vlug lopen en een stukje recuperatie. Zeker drie van de vijf km werd in tempo afgelegd. Na de laatste versnelling was ik toch wel uitgeteld. Ik was echt tot de bodem gegaan. Na een korte tijd was ik echter al heel goed gerecupereerd. Alweer een teken dat het snor zit met de conditie.Ik zal me binnenkort weer eens moeten bezig houden in de tuin want ik zie daar weer bergen werk.

21:13 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

22-07-07

 Zetelatleet spelen is ook eens leuk.

Vandaag heb ik voor de eerste keer dit jaar volop kunnen genieten van de Ronde van Frankrijk. Het was een Pyreneeënrit en ik vind dat uitzicht in de bergen echt het einde. Het was een heel spannende rit vandaag , met heel veel aanvallen van de renners. Tof om ook eens voor "zetelatleet' te spelen. Nadien stond er een lange duurloop op het programma. Voor het eerst in anderhalf jaar heb ik gebruik gemaakt van een hartslagmeter. Ik heb steeds geprobeerd om onder hartslag 140 te blijven. Dat is bijna heel de tijd gelukt. Alleen op het einde moest ik nu en dan wat vertragen. In totaal heb ik 1uur 40 minuten gelopen. Ik denk dat ik zowat 15 km heb afgelegd. Wat ik wel vervelend vind bij lange duurlopen is dat ik last aan mijn tepels krijg vanwege de wrijving met de T-shirt. Misschien moet ik eens een BH'tje met maat A-cup lenen van een loopster om dat euvel te verhelpen Nieuwe pagina 1

Nu volgt nog deel twee van mijn zetelactiviteiten. De Brugse Metten, met in de hoofdrollen Club Brugge.Tot zover uw nederige dienaar.

20:33 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-07-07

 Ritje langsheen de Vlaamse kust.

Ik was heel tevreden toen ik gisteren een heel drukke (werk)week kon afsluiten met een duurloopje van ongeveer één uur.Justine was uitgenodigd door haar beste vriendinnetje om een paar dagen door te brengen aan zee. Vanmorgen zijn wij dus naar Mariakerke gereden waar haar ouders een mooi appartementje huren met zicht op zee. Nadien zijn wij doorgereden naar Blankenberge waar we hele lekkere mossels hebben gegeten met een goede pint bier. Ah, vakantiestemming!!Nadien hebben we met ons drietjes een partijtje minigolf gespeeld. Ook altijd heel leuk. Alleen Ambertje vond het iets minder leuk, want zij heeft een hekel aan verliezen. Die eigenschap heeft ze zeker van haar pappa geërfd. Ook ik kon absoluut niet tegen mijn verlies toen ik klein was.Nadien zijn we nog een wandelingetje gaan maken op de dijk in Knokke Heist, waar mijn oma en opa altijd gewoond hebben en waar ik nog veel familie heb.Mooie jeugdherinneringen, want we brachten er altijd een deel van onze zomervakanties door. Na nog een lekker ijsje, (we zijn toch allemaal lekkerbekken hé), waren we net op tijd bij onze auto toen er een fikse regenbui losbarste.Het was een heel leuk uitstapje. Amber heeft haar grote zus nog niet gemist.

20:44 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-07-07

Krachttraining in en rond het groenhovebos

Gisteravond heb ik de laatste hand gelegd aan de tuin van mijn moeder. Na enkele uurtjes gravé scheppen en uitgieten zat het erop. Ik ben echt heel tevreden dat het nu achter de rug is. En, al zeg ik het zelf, het resultaat mag gezien worden. Ik moet eens mijn fototoestel meedoen naar ma om het resultaat vast te leggen. Vanavond was het in een zonovergoten bos dat de rode brigade klaar stond voor de wekelijkse training. De voorbije weken had ik de nadruk op rustige duurlopen gelegd, maar nu had ik echt zin om nog eens een intervaltraining te doen. Volgens Sissi was het krachttraining. Meer bepaald versnellingen bergop. Eerst met kleine pasjes en nadien met hele grote passen. Heel lastig, maar o zo effectief. Als toetje kregen we nog een paar kilometer aan een doorgedreven tempo.Ik ben heel erg tevreden over mijn vormcurve. Net als in Brugge vond ik dat het als vanzelf ging. Het is de eerste keer dit jaar dat ik dat gevoel heb, en ik hoop het nog een tijdje aan te houden.

21:13 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-07-07

Eindhoven, here we come.

Wat leuk om de dag van vandaag weerman of -vrouw te zijn. Er is echt voor elk wat wils: hitte, onweders, stortbuien, windhozen, ... Kortom en typisch Vlaamse zomer. Na een geslaagde barbecue was het zondag een beetje een rustdag. Slapen tot 10 uur. (amper de hevige donderslagen gehoord, zo moe was ik)ontbijten, middagmaal om 2 uur, wat rustig naar de koers kijken... Nog wat lezen.. Kortom: om vier uur vond ik het tijd voor wat actie. Eerst hebben we met het hele gezin een fietstochtje gemaakt. Halverwege stoppen we altijd aan een speelpleintje waar de meisjes zich wat kunnen uitleven. Op het einde van het ritje passeren we dan de beste crèmerie van Torhout waar we nog genieten van een hoorntje met twee bollen. En nadien terug huiswaarts. Omdat ik dat weekend nog niet gelopen had, leek het me een goed idee om nogmaals richting bos te trekken voor een duurloopje. Er waren bijna geen lopers aanwezig. Ik heb in anderhalf uur ongeveer 15 km afgelegd. En heel wat litertjes vocht verloren. Gelukkig kon ik na elk rondje wat bijtanken aan de auto. Vanmorgen voelde ik een beetje pijn in mijn rechter been. Dezelfde plek waar mijn vroegere blessure zich manifesteerde. De angst slaat me altijd om het hart. Een herhaling van vorig jaar zou rampzalig zijn. Maar zover zal het wel niet komen. Een paar daagjes rust, en woensdag zien we wel weer. Vorig jaar ben ik enkele maanden blijven doorlopen met pijn. Hoe dom kun je wel zijn...Nu staat het al bijna vast dat ik in oktober ook mee zal lopen in Eindhoven.Ik heb Brenda weten te overhalen en ze gaat mee. Yes!! Uiteraard kies ik voor de halve marathon. Zo slim ben ik dan toch wel. Ik ben ervan overtuigd dat we er een hele leuke uitstap van zullen maken,

19:09 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

13-07-07

 friday the 13th

vrijdag de 12eEindelijk!! De zomer is in zicht. Vandaag is het merkbaar warmer en zonniger dan de voorbije weken. Kim Clijsters heeft het getroffen met haar trouw. Het zal een mooi tuinfeest worden. Spijtig genoeg ben ik onze uitnodigingen verloren zodat we vanavond moeten passen. In plaats daarvan ben in na het werk vertrokken voor een rustig duurloopje. Ik heb ongeveer 1 uurtje gelopen aan een tempo van zowat 10 km/uur.Het liep lekker, vanavond. Vandaag was het vrijdag de 13e maar tot nu toe was het zeker geen ongeluksdag. Ik heb nog eens met de lotto gespeeld. Misschien ben ik morgen wel een lopende miljonair. Keep on dreaming, zoals ze zeggen. Morgen houden we een barbecue. Ik was een klein beetje jaloers op Frank en Betty Spencer, weet je wel. Alleen is die van mij iets minder groots opgezet. Het is alleen met ons gezinnetje en mijn schoonouders en schoonbroer. De ideale gelegenheid om de nieuwe barbecue in te wijden. Dat doet me eraan denken dat ik nog de Leffe moet halen. Morgen nog vlug een bezoekje aan de Colruyt brengen. Verder moet ik morgen opnieuw gaan werken in ma haar tuin. Wanneer alles klaar is, zal ik een een foto'tje op de blog zetten .Aan iedereen een spetterend barbecue -en loopweekend toegewenst.

20:20 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-07-07

Lopen op de Vlaamse feestdag.

Na het loopfeest van zondag heb ik bewust enkele dagen rust genomen. Ik was dan ook verheugd om nog eens een mooi trainingkje af te werken. Eerst waren er de gevarieerde opwarmingsoefeningen van Sissi. We worden met de dag leniger. Binnenkort kunnen we allemaal solliciteren voor de job van slangenmens in het circus.Ook deze keer koos ik ervoor om er niet al te stevig in te vliegen. Geen intervaltraining dus, maar een duurloop. Ondertussen werden een aantal moppen verteld, maar jammer genoeg is er geen enkele door de censuur van skynet geraakt. Met mijn muggenavontuur van vorige week in het achterhoofd, ben ik na de training direct huiswaarts gereden, kwestie van de brave beestjes geen gelegenheid te geven. Wisten jullie trouwens dat enkel de muggenvrouwtjes bijten?Na een intensieve periode van wedstrijden in nu een periode aangebroken, waar ik wat meer aandacht aan training wil besteden. Tot slot wil ik alle Vlamingen nog een toffe feestdag toewensen. Wij moesten jammer genoeg werken. Alleen Vlamingen kunnen zo dom zijn om te werken op hun feestdag..Ons lerarenkorps daarentegen heeft meer geluk. Die hebben niet één feestdag, maar twee feestmaanden.

21:09 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-07-07

 De ten miles van Brugge

ten miles Brugge 1Gisteren was het weer zover. Om iets na tweeën stapte ik op de trein richting Brugge. Vandaag stond de ' 10 miles van Brugge' op het programma en ik was vastbesloten om deze keer een goede beurt te maken na de wat tegenvallende prestatie de week voordien in Izegem. Toen ik op het marktplein van Brugge aankwam zaten Els en Katrien al te genieten op een terrasje in de schaduw van het imposante belfort. De sfeer zat er direct goed in. Nadat we onze bagage naar de burg hadden gebracht, en nog wat grappige kiekjes gemaakt hadden was het bijna tijd voor de start. De Canadese muziekband zorgde hierbij voor veel ambiance. Toen volgde met een oorverdovend schot de start. Als een pijl in een boog schoten de lopers vooruit. Ik had op een briefje een aantal richttijden genoteerd, kwestie van me niet te vergalloperen in het begin. Vooral omdat de werkelijke afstand 16,9 km bedroeg. Ik voelde direct dat ik goede benen en veel adem had. Twee vereisten om een goede prestatie neer te zetten. Na tien kilometer kwam ik door in 52 minuten. Op een gegeven moment was er een serieus klimmetje, waar veel deelnemers puften. Toen kon ik nog een tandje bij steken. Op de markt in Oostkamp stond daar plots Roadrunnerke langs de weg om ons aan te moedigen. Ook de Torrac-vrienden waren goed vertegenwoordigd langs de weg, als supporter. En, dat doet altijd heel veel deugd, die aanmoedigingen. Enkel de laatste halve kilometer ging het iets moeizamer, maar ik kon op de Burg afklokken in 1 uur 26'55. Toen ik me wat gewassen had (gelukkig waren er geen jappanners of webloglopers met camera'tjes aanwezig om de gelegenheidsnaturist op de gevoelige plaat te leggen) was het tijd om de andere twee musketiers Els en Katrien te gaan zoeken. Ook zij waren heel tevreden over hun wedstrijd. Ze hadden hun record verpulverd. Na een deugddoende massage hebben we nog wat van de zon genoten op het terrasje van ' the Irish pub'. ipv een Leffe proefde ik de specialiteit van het huis: een Guiness van 't vat. Nadien liepen we samen naar het station waar we nog mooi op tijd waren voor de trein richting Torhout en Roeselare. Het was een plezier, deze namiddag, een mooie wedstrijd, en heel leuk gezelschap. Meer kan een loper zich toch niet wensen. Vannacht heb ik heel slecht geslapen. Ondanks de massage had ik zware benen. Na een kort nachtje mocht ik vanmorgen terug gaan werken na een weekje vakantie.

19:39 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

06-07-07

Henin: nu ben ik toch wel mijn Leffe vergeten, zeker...

Zojuist gekeken naar de tennis. Wat niemand durfde geloven is toch gebeurd. Henin ligt eruit in de halve finale. Het begon nochtans goed voor Juju. De eerste set in 20 minuutjes gewonnnen met 6-1 en direct een servicebreak in de tweede set. Iedereen dacht dat de klus binnen het uur geklaard zou zijn. En toen gebeurde het onvoorstelbare. Bartoli begon beter te spelen, en Justine, wel, die eh, die speelde slecht, slecht, archislecht. Wat er scheelde weet ik niet. Misschien werd ze gehypnotiseerd, ofwel dacht ze aan de soldekens, ofwel had ze geen of te weinig Leffe's gedronken. Who knows... Spijtig, maar geen finale morgen voor onze Belgische trots. Vandaag naar Deinze gereden. Mooi parkje daar, de Brielmeersen, maar we werden zowat weggewaaid. Dat het tien graden te fris is voor de tijd van het jaar, tot daar aan toe. Dat het om de haverklap regent, wel, 't is goed voor de plantjes en voor de jonge kikkertjes, maar als het verdorie ook nog begint te stormen, daar wordt ik pas nijdig van. Hopelijk wordt deel twee van mijn verlof (vanaf 4 augustus) toch iets beter. Vooral omdat we dan een aantal dagen zullen verblijven in La Roche. Ondertussen is het al iets beter met mijn been. Gisterenavond ben ik nog naar de dokter moeten gaan na een hevig reactie op insectenbeten. Nu moet ik pillen slikken en een zalfje smeren. De zwelling is al minder, maar de jeuk is nog altijd aanwezig. Om je kapot te krabben, en dat mag je nu net niet doen...Morgen mag ik van 7 uur nog wat gaan spelen in de tuin van mijn moeder. Vorige week was het uitgesteld, maar in dit geval was uitstel geen afstel. Na de ontgoocheling over de nederlaag van Justine heb ik veel zin om een toertje te gaan lopen, maar ik zal maar verstandig bliijven en rust houden tot zondag. Tot dan!!

20:46 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-07-07

rustig duurloopje.

Vanavond had ik zin om nog een toertje te lopen, en dus ben ik maar vertrokken.Ik heb er weer een rustig loopje van gemaakt Aan een tempo van 6 minuten per kilometer heb ik 42 minuten gelopen wat dus neerkomt op een goeie acht kilometer. Mijn teennagel doet nog zeer, en ik zit met een vuistgrote zwelling op mijn linkerbeen (allergische reactie op een muggebeet gisteren opgelopen tijdens het bosloopje) Verder is alles OK, dank u.Morgen hebben we een daguitstap gepland met heel het gezin, naar Deinze. Meer bepaald naar domein 'De Brielmeersen'. Hopelijk is de hittegolf van de afgelopen dagen iets minder...

20:32 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-07-07

Training met een staartje

rozenGisterenavond stond ik op het punt om te vertrekken voor een loopje toen ineens de hemelsluizen opengezet werden. Was me dat een wolkbreuk, zeg. Uiteindelijk heb ik dan maar besloten om te wachten tot de training met Torrac. Ook deze keer besloot ik om mee te lopen met de 'fungroep', en geen intervals te trainen. Het was dan ook een rustig loopje die iets vroeger eindigde dan normaal omdat het bestuur van Torrac ons ,ahum,wilde bedanken voor onze aanwezigheid, enhousiasme en inzet op de trainingen. Vanaf nu gaan ze dat wekelijks doen, of heb ik dat dan toch misverstaan? Er was cola, fruitsap, wijn, chipjes...Kortom, de ideale voedingssupplementen om er zondag weer een goeie lap op te geven. Eigelijk zou het omgekeerd moeten zijn, en zouden wij onze voorzitter, bestuursleden, trainster en iedereen die zich inzet om ons een aangename hobby te bezorgen, eens in de bloemetjes moeten zetten. Bij deze is dat nu figuurlijk gebeurd. Iets totaal anders nu. De zomer heeft heel veel voordelen: mooi weer, vakantie, zeeuwse mosselen, barbecues, meisjes in korte rokjes,enz enz, Maar er zijn toch ook enkele nadelen die telkens weerkomen, ik noem er een paar: wespen, zonnebrand, Tien om te zien.; Dit laatste fenomeen achtervolgt me al sinds mijn tienerjaren en ik erger me er nog steeds aan. Helaas is het één van de favoriete programma's van mijn lieve dochters zodat we ook nu weer zullen kijken. O God, heb medelijden met uw arme zondaar...Tot zover uw nederige dienaar, Hansy

21:06 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-07-07

 Vakantie in mijn tuin.

Hoi, bloggertjes, hier ben ik terug! Dat het weer iets minder is tijdens mijn weekje verlof laat ik voorlopig niet aan mijn hart komen. Vorig jaar in juli was het zo heet, dat je bijna niet kon buiten komen, en dat is toch ook verre van ideaal. Deze morgen geslapen tot half negen, dan samen heerlijk ontbijten, uitgebreid de krant lezen... La dolce far niente! Maar... lang kan ik dat heerlijk niets doen niet volhouden.Gisteren heb ik dan ook tussen de buitjes door eens mijn tuin onder handen gepakt: het gras afgereden, nog wat buxus gesnoeid, heel veel onkruid gewied... Vandaag doen we enthousiast verder. Ondertussen gaat het al wat beter met de teennagel, en het begint alweer te kriebelen om te gaan lopen Misschien ga ik vanavond al eens een poging wagen. Ik houd jullie in elk geval op de hoogte!

11:01 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-07-07

l'histoire se répète

Ik ben Hansy en mijn hobby is halve marathons lopen. Correctie, ik ben Hansy, en mijn hobby is afzien. Samen met Koen, een collega van bij Torrac, reed ik gisteravond welgezind naar Izegem. Ik was vastbesloten om onder de twee uur te finishen, en zo mijn PR lichtjes te verpulveren. Bij aankomst zag ik al direct Etienne en iets verder kwamen ook Frank en Betty Spencer met de helft van hun supportersclub (lees: twee dochtertjes) toe. Na het inschrijven zakten we af naar de start. Daar vonden we ook nog Philippe, Pascal en Roadrunnerke terug. De webloglopers waren dus weer goed vertegenwoordigd. Eerst moest er een rondje van drie kilometer worden afgelegd, en nadien nog dire plaatselijke ronden van zes kilometer. Na 1 uur hadden we precies elf kilometer afgelegd. Ondertussen hadden we al een paar keer haasje over gespeeld met Frank en Betty.Tot kilometer 16 ging alles relatief goed, maar toen kreeg ik weer een klop van de hamer.Net als in Ieper stond ik weer te voet. Mijn engelbewaarder Koen bleef de hele tijd bij me, en deed al het mogelijke om me weer aan het lopen te krijgen. Dat lukte nu en dan een beetje. Ik had geen spatje energie meer over, en de laaste kilometers waren zwaar, zeer zwaar. Op het einde kwam Betty met haas Frank weer voorbij. Met een verschroeiende eindspurt liet ze me ter plaatse.Hierbij wil ik nogmaals Koen bedanken, want zonder hem was ik nooit aangekomen. Ondertussen is er een nachtje overgegaan, en ik weet niet welk gevoel overheerst. Tevredenheid omdat ik toch de finish heb gehaald of ontgoocheling omdat ik weer te voet stond. Het zal nu in elk geval een tijdje duren vooraleer ik me nog eens aan een halve marathon waag...Dat ik deze week wat maagdarmproblemen had wil ik niet echt als excuus inroepen. Ik denk dat mijn uithoudingsbasis nog niet voldoende was. Daarom denk ik om op training nog meer lange duurlopen te doen.Nu wat rusten ( de teennagel van mijn grote teen begint wat te verkleuren) en zondag is er de ten miles in Brugge. In mijn geboortestad kan ik altijd iets meer, en ik hoop dan ook op een goede prestatie.Oh ja, na twee uur, vijf minuten en 36 seconden ben ik over de streep gestrompeld. Toch nog altijd goed voor een verbetering van mijn PR met een kleine vijf minuten.

11:00 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |