04-11-07

Samen lopen, zoveel leuker, maar..ook sneller.

Vanmorgen vroeg opgestaan voor een duurloop van 12 tegen 6 minuten per km.Ik ben vol goede moed vertrokken, na 4 km had ik 24 minuten gelopen, maar...Toen heb ik me laten verleiden om iets sneller te lopen. Ik kwam een groepje lopers tegen, en de Luc ken ik vanop het werk. We hebben elkaar wel al eens tegen gekomen tijdens het lopen, en toen hij vroeg om mee te lopen, was ik verkocht. Hoewel de lopers zo vriendelijk waren om het tempo te minderen voelde ik toch dat we vlugger liepen dan die 6 minuten per km. Slechte punten voor mij, en strafstudie van meester Mario. Niet goe bezig, zou ik zeggen. Pas begonnen, en al het schema van de coach aan mijn loopschoenen gelapt... Ik denk dat we ongeveer 13,5 km gelopen hebben in 1 uur 14. Vanaf nu beloof ik op mijn plechtige communiezieltje om niet meer vlugger te lopen dan aangeven op het schema.Tot slot nog de voetbalcommentaar. Brugge boven! 't Was wel geen goede match van blauw zwart, maar ze hebben toch maar weer de drie punten binnengehaald.Ook Cercle blijft verbazen, maar voor de derby gaan ze toch voor de bijl. Enfin, dat hopen we toch...

12:54 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

samen lopen is inderdaad pakken gezelliger natuurlijk, en soms is dat dan eens ten koste van het tempo hé. Zolang je maar fun hebt!

Gepost door: Ruthje | 04-11-07

Stoute jongen !! ja om iemand met het zelfde tempo te vinden !! moeilijk ik ken dat gevoel ,maar ik heb geluk met de groep vn flac die passen hun aan een keer de ene een keer de ander ,nemen en geven (tlijkt wel een stukje uit de bijbel:-)) zeg goed é van club ,ik ga vrijdag kijken naar den Derby ;-)

Gepost door: katrien | 04-11-07

De commentaren zijn gesloten.