15-11-07

Hansy gaat voor de marathon!!!

Na de wedstrijd zondag, was het gisteravond opnieuw training geblazen. Gelukkig stond er opnieuw geen te zware training op het programma.We liepen het 'crossparcours' (dwz rond de voetbalvelden) van ongeveer 1300 meter, en nadien één ronde op de zwarte piste waarbij we mochten versnellen. In totaal liepen we drie keer het crossparcours ( drie keer natte voetenSchreeuwen want er zat een drassig stukje bij.) en twee versnellingen. Af en toe voelde ik de achillespees een beetje trekken, maar echt last had ik er niet van. Misschien was het omdat het vandaag de dag van de dynastie was, maar er hing al  vorst in de lucht. De auto was vanmorgen toch wel vervroren.

Na de prestatie van zondag vind ik het tijd om me aan een marathon te wagen. Waarom niet?  Op 21 november geef ik het beste van mezelf in een 'zwemmarathon'..Hahaha. In het kader van de zwemweek wordt dat bij ons in Torhout georganiseerd. Samen met nog vier andere collega's vanop het werk, gaan we ervoor. Just for fun, uiteraard. In totaal mogen we elk een half uurtje zwemmen, maar ik denk dat het een estafette wordt.  Voor één keertje moet de Torractraining de plaats ruimen. Een beetje 'looprust' zal me zeker geen kwaad doen..

 

 

 

18:11 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

veel plezier bij het zwemmen en wie weet komt die andere marathon er ook aan...

Gepost door: jogginggirl | 15-11-07

ja zeg Nu heb je me goed liggen hoor, ik dacht dat je voor een loopmarathon zou gaan :-) Veel plezier met de zwemmarathon!

Gepost door: Julie | 16-11-07

EN IK HAD AL HOOP !!!! zeg dinge !! dacht al dat we schoon gezelshap gingen krijgen ;-))) veel plezier maaaaaar voor die "echte" marathon daar spreken we nog wel van ..jaaaa ja

Gepost door: Katrien | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.