24-03-08

Loopplanning voor de komende maanden

Net zoals bij de Ten Miles Oostende-Brugge zit ik een beetje met een dubbel gevoel bij de Bruggenloop. Niet slecht gelopen, verre van, zelfs, maar ook niet super. Tja, wat doe je eraan? Goed blijven trainen in ieder geval. Wat betreft mijn kuit, ik denk dat het wel zal meevallen. Het is nu afwachten op de eerste training, en pas dan zullen we zien of alles echt oké is. Misschien waag ik dinsdag wel weer een ochtendtraining. Ik zal echter wel het weer afwachten, want in een portie hagel en sneeuw heb ik nog geen zin.

Ondertussen heb ik eens zitten rondkijken aan welke wedstrijden ik de komende maanden wil deelnemen. Naast de obligate nummertjes in Torhout  (16 mei: de corrida, 7 juni : uurloop, 20 juni: Nacht van Vlaanderen en 9 augustus: kermisloop) ga ik waarschijnlijk ook deelnemen aan twee mooie wedstrijden in Brugge ( Dwars door Brugge 4 mei, Guldensporen 10 miles: 6 juni)

Ten slotte wil ik zeker nog een poging wagen op de halve marathon: de Mc Bride Run in Ieper (1 juni) staat zo goed als zeker op mijn programma en ik twijfel nog over de Lakosta (19 april). Maar het schijnt een erg lastige te zijn en aangezien super vlak voor mijn al lastig genoeg is...SmileMisschien loop ik er wel eens de vijf km.

Ik twijfel nog altijd een beetje over wat nu eigenlijk de beste keuze is voor mij. Resoluut focussen op de kortere wedstrijden (tot 12 km) die me eigenlijk toch veel beter liggen, of  blijven proberen op de langere wedstrijden en nu en dan eens met mijn kop tegen de muur botsen. Voorlopig maak ik geen keuze, en probeer ik ze toch nog te combineren.

19:26 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Weblogloop Ik mis nog de weblogloop op je programma op zaterdag 26 april in Harelbeke met vele bloggers aan de startlijn.
Dan kan je 12 km vlammen.
Tot dan ...

Gepost door: frank spencer | 24-03-08

guldensporen bij de guldensporen 10 mijl ga je zeker eerst over de einstreep komen want de rest vertrekt maar op 6 juli :-)))

bij redelijk veel van uw wedstrijdjes ben ik ook aanwezig dus we komen elkaar zeker nog eens tegen

Gepost door: Nico | 25-03-08

Een 2 a 3 maal per jaar een halve marathon en de rest 10 miles en minder lijkt mij ideaal. Ik kom je zeker tegen bij die 2 wedstrijden in Brugge.

Gepost door: Stofke | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.