13-04-08

 

Na enkele dagen blogstilte opnieuw tijd gevonden om een berichtje te plaatsen. Vrijdag had ik een dagje verlof genomen. Het werd een uitstapje Brugge. Eerst naar Runningcenter om nieuwe schoenen te kopen. Deze keer zijn het New Balance (MR1011MC) geworden. Een goed alternatief voor de Brooks (Beast) waar ik al één jaar mee liep. Hopelijk heb ik er evenveel geluk mee. Ze voelen in elk geval lichter aan. Om die aankoop te vieren zijn we nadien nog een hapje gaan eten. Dit doen we nu en dan eens in 'het andere idee', een pastarestaurant waar je heel lekker en toch niet duur kan eten.

's Avonds wilde ik de nieuwe schoenen wel eens uitproberen, vooral omdat ik wist dat de rest van het weekend zo druk zou worden, dat er geen tijd zou zijn om te lopen. Na 1 uur en 45 minuten kwam ik terug thuis. Het ging best vlot, maar de laatste kilometers was er alweer serieuze tegenwind. Het viel mee met de nieuwe schoenen, hoewel ik toch de indruk had dat de Brooks iets meer bescherming bieden.  Naar loopcomfort toe, zitten de nieuwe wel gemakkelijker. Omdat de vorige nog niet echt versleten zijn, ga ik nu afwisselen.

's Avonds mochten we dan nog aanschuiven op een communiefeest, met discobar. Zodoende heb ik mijn eerste dansje als 'Jumper' gewaagd. Mijn dochters waren niet onder de indrukSmile

Vandaag mochten we dan opnieuw naar een communie. Het was heel leuk, met een aantal collega's van op het werk. Net als gisteravond vloeide de leffe rijkelijk. Het gevolg is dat ik dit weekend veel meer alcohol genuttigd heb, dan goed is voor me. Alweer een hoop hersencelletjes minderSmile.Blijkbaar kunnen die daar niet goed tegen. Gelukkig ben ik een man, en die hebben van nature al een gezonde dosis grijze massa, dus we kunnen er nog wel wat missen. Lachend 

We waren nog net op tijd thuis om Tommeke Tom naar de zege te zien spurten op de wielerbaan in Roubaix. Vanavond hoop ik dat het goede nieuws blijft duren met een derbyzege van Club en een nederlaag van Anderlecht tegen GBA, maar aan voorspellingen durf ik me niet meer te wagen. Misschien las ik morgenvroeg nog wel een training in, om het koppeke weer fris te krijgen na dit zware, maar hele leuke verlengde weekend.

19:38 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Eindstand 1-0, we staan voorlopig weer 2de en afwachten wat Anderlecht doet deze avond. Ook New Balance in uw bezit zie ik, ik loop met de 858 als opvolger van mijn oude 857.

Gepost door: Stofke | 13-04-08

anderlecht misschien toch nog zelf gaan voor de dubbel ;-)

Gepost door: marc devloo | 15-04-08

Af en toe een drankje is niet erg!.
En nieuwe schoenen zijn altijd lastig, maar na het inlopen moet het goed gaan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 16-04-08

De commentaren zijn gesloten.