27-01-09

de voorbije loopweek, rustiger dan gepland.

Beste ploppertjes, ik bedoel  bloggertjes,

Ook deze week net iets minder gelopen dan gepland. De vrijdagavondtraining is door omstandigheden niet kunnen doorgaan. 't was trouwens ook geen weer om een hond door te jagen, die vrijdag.  De zaterdagnamiddag was het enige moment waarop ik de shoes kon aanbinden. Ik heb er dan ook van geprofiteerd en een kleine anderhalf uur later kwam ik moe maar tevreden terug thuis. Op zondag zijn we dan richting Diksmuide getrokken. Neen, geen vervroegde bedevaart naar de ijzertoren, maar wel een (misschien al wat te late) zoektocht naar de communiekleren van onze oudste dochter Justine.  Echt heel veel keuze was er niet meer, maar gelukkig heeft ze dan toch een mooi 'ensembeltje' gevonden. In de schoenwinkel, 100 meter verder nog bijpassende schoentjes en iedereen was tevreden.

Ook vandaag was het de bedoeling om een loopsessie  te doen, maar het erg mistige weer heeft me uiteindelijk doen afhaken. Ja, ik weet het, Mietje!! Hoe dan ook is er morgen Torrac-training, en ook op vrijdag en zondag hoop ik de nodige kilometers af te malen, maar daarover bericht ik dan later wel. Groetjes vanuit het mistige Torhout.

 

20:04 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-01-09

nieuwe start

Dag beste bloggertjes,

Na een heel lange afwiezigheid begint het een klein beetje te kriebelen om de blogstilte te doorbreken. De eerste maand van het jaar, is op loopgebied nogal rustig gebleven. Na wat gesukkel en pijntjes hier en daar heb ik er eens een paar weekjes de pees afgelegd. Nu ben ik echter wel erg gemotiveerd om er weer ferm in te vliegen. Deze week heb ik drie trainingen achter de rug. Dinsdag één uurtje, woensdag training met Torrac, en vandaag in anderhalf uur precies 15 km afgelegd. Het is de bedoeling om de komende maand veel kilometertjes af te leggen en zo een goede basis te leggen om in het voorjaar weer wat wedstrijden te kunnen betwisten

18:40 Gepost door hansy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |